Зачекайте...

015 Професійна освіта

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 9м
ВМ 20 • К 20
Заяв 6
Освіта/Педагогіка / Професійна освіта / Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Індивідуальна усна співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Руснак М. В. 0.000 До наказу (к) +
2 Магас Г. Ю. 0.000 До наказу (к) +
3 Кізима Г. А. 0.000 До наказу (к) +
4 Залуцька Р. Р. 0.000 До наказу (к) +
5 Крушельницька Д. І. 0.000 До наказу (к) +
6 Карпик Г. В. 0.000 До наказу (к) +