Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 5м
ВМ 17
Заяв 14
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 13
  • Оригіналів: 13
Індивідуальна усна співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Семенов І. О. 181.000 До наказу (к) 181
  • Індивідуальна усна співбесіда: 181
+
2 Кононов І. О. 176.000 До наказу (к) 176
  • Індивідуальна усна співбесіда: 176
+
3 Сіньова А. С. 175.000 До наказу (к) 175
  • Індивідуальна усна співбесіда: 175
+
4 Ярьомєнко Н. С. 175.000 До наказу (к) 175
  • Індивідуальна усна співбесіда: 175
+
5 Баєв В. С. 175.000 До наказу (к) 175
  • Індивідуальна усна співбесіда: 175
+
6 Удовенко С. В. 165.000 До наказу (к) 165
  • Індивідуальна усна співбесіда: 165
+
7 Калюжний В. В. 165.000 До наказу (к) 165
  • Індивідуальна усна співбесіда: 165
+
8 Боровой Д. В. 165.000 До наказу (к) 165
  • Індивідуальна усна співбесіда: 165
+
9 Поцелуєва В. В. 160.000 До наказу (к) 160
  • Індивідуальна усна співбесіда: 160
+
10 Горбатюк Д. О. 155.000 До наказу (к) 155
  • Індивідуальна усна співбесіда: 155
+
11 Богоносюк Д. В. 142.000 До наказу (к) 142
  • Індивідуальна усна співбесіда: 142
+
12 Матвіїшин Ю. Р. 0.000 До наказу (к) +
13 Бойко Д. В. 0.000 До наказу (к) +
14 Богачик А. М. 0.000 Відмова