Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВіППТСБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 25 • БМ 5 • К 20
Заяв 14 • Конкурс на бюджет 2.8
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Матінян А. А. 176.000 До наказу (б) 176
  • Фахове випробування: 176
+
2 Шишкіна Н. Д. 160.000 До наказу (б) 160
  • Фахове випробування: 160
+
3 Волосюк Ю. В. 154.000 До наказу (б) 154
  • Фахове випробування: 154
+
4 Лоленко І. Д. 140.000 До наказу (б) 140
  • Фахове випробування: 140
+
5 Теслюк І. М. 136.000 До наказу (б) 136
  • Фахове випробування: 136
+
6 Галущак Т. М. 127.000 До наказу (к) 127
  • Фахове випробування: 127
+
7 Богайчук В. С. 120.000 До наказу (к) 120
  • Фахове випробування: 120
+
8 Аваліані І. Т. 100.000 До наказу (к) 100
  • Фахове випробування: 100
+
9 Драганова В. С. 125.000 Допущено 125
  • Фахове випробування: 125
10 Студнікова Т. В. 100.000 Допущено 100
  • Фахове випробування: 100
11 Данч Я. В. 100.000 Зареєстровано 100
  • Фахове випробування: 100
12 Суковіцина І. М. 0.000 Зареєстровано
13 Рудько В. В. 0.000 Зареєстровано
14 Войнова А. Г. 0.000 Зареєстровано