Зачекайте...

181 Харчові технології

ТВППТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 4м
ВМ 12 • К 12
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання,консервування та переробка молока
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Матвійчук Ю. О. 0.000 До наказу (к) +
2 Михайлов Ю. Ю. 0.000 До наказу (к) +
3 Пугач М. В. 0.000 До наказу (к) +
4 Ревенко О. В. 0.000 До наказу (к) +
5 Сютковська В. П. 0.000 До наказу (к) +
6 Шабанов Р. М. 0.000 До наказу (к) +
7 Пичак О. Ю. 0.000 Рекомендовано (к)