Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 18 • К 18
Заяв 19
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бойко О. В. 0.000 До наказу (к) +
2 Буждуга П. С. 0.000 До наказу (к) +
3 Гапка М. В. 0.000 До наказу (к) +
4 Коропецький П. І. 0.000 До наказу (к) +
5 Панцир Ю. Д. 0.000 До наказу (к) +
6 Пінаєв Д. К. 0.000 До наказу (к) +
7 Попович А. В. 0.000 До наказу (к) +
8 Поп`юк А. В. 0.000 До наказу (к) +
9 Соловей С. А. 0.000 До наказу (к) +
10 Требиш К. В. 0.000 До наказу (к) +
11 Шкурган Д. О. 0.000 До наказу (к) +
12 Брослав С. О. 0.000 Відхилено (к)
13 Гаврилюк Е. М. 0.000 Відхилено (к)
14 Гоєк В. В. 0.000 Відхилено (к)
15 Гордійчук О. В. 0.000 Відхилено (к)
16 Іванчук М. С. 0.000 Відхилено (к)
17 Мар`янчук Ю. І. 0.000 Відхилено (к)
18 Шевчук А. І. 0.000 Відхилено (к)
19 Штефуряк А. І. 0.000 Відхилено (к)