Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 8м
ВМ 10 • К 10
Заяв 12
Виробництво та технології / Харчові технології / LEAN - виробництво харчової продукції
  • Рекомендовано всього: 12
  • Рекомендован на контракт: 12
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Закржевська А. В. 0.000 Рекомендовано (к)
2 Корх Т. А. 0.000 Рекомендовано (к)
3 Шинкарюк К. В. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Цапін А. С. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Чирва І. О. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Загребельний А. І. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Кравчук В. В. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Ратушенко А. В. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Волохата Р. Р. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Чанг Б. 0.000 Рекомендовано (к)
11 Ярошенко Ю. В. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Резніченко М. В. 0.000 Рекомендовано (к)