Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІБСТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 9м
ВМ 50 • К 50
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Прокопенко Д. С. 123.000 До наказу (к) 122 124
  • Українська мова: 122
  • Історія України: 124
+
2 Костяна Л. В. 118.500 До наказу (к) 107 130
  • Українська мова: 107
  • Біологія: 130
+
3 Безпалько М. Р. 118.500 До наказу (к) 104 133
  • Українська мова: 104
  • Біологія: 133
+
4 Щербань В. П. 112.000 До наказу (к) 122 102
  • Українська мова: 122
  • Історія України: 102
+
5 Михайлова А. Е. 112.000 До наказу (к) 108 116
  • Українська мова: 108
  • Історія України: 116
+