Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 30 • К 30
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 124
  • Конкурс на бюджет: 41.33
  • Зараховано: 69
  • Оригіналів: 68
  • Рекомендовано всього: 42
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рекомендован на контракт: 41
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Жуковська Г. П. 149.000 До наказу (к) 151 147
  • Українська мова: 151
  • Історія України: 147
+
2 Козлов О. О. 148.000 До наказу (к) 143 153
  • Українська мова: 143
  • Історія України: 153
+
3 Литвинюк В. В. 142.500 До наказу (к) 149 136
  • Українська мова: 149
  • Математика: 136
+
4 Луценко Я. О. 143.000 Відхилено (к) 165 121
  • Українська мова: 165
  • Біологія: 121
5 Зайцев Н. В. 139.000 Відхилено (к) 147 131
  • Українська мова: 147
  • Математика: 131
6 Чайковський А. С. 120.000 Відхилено (к) 107 133
  • Українська мова: 107
  • Біологія: 133
7 Стефурак Т. В. 145.000 Скасовано (втрата пріор.) 153 137
  • Українська мова: 153
  • Географія: 137