Зачекайте...

181 Харчові технології

ФГРТБIПВФД Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 10 • К 10
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології харчування
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 124
  • Конкурс на бюджет: 41.33
  • Зараховано: 69
  • Оригіналів: 68
  • Рекомендовано всього: 42
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рекомендован на контракт: 41
  • Рейтингові списки 2019 року

Заяв ще немає