Зачекайте...

181 Харчові технології

ФГРТБIПВФД Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 60 • К 60
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології в ресторанному господарстві
  • Рекомендовано всього: 6
  • Рекомендован на контракт: 6
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Новаторська М. О. 0.000 Рекомендовано (к)
2 Ломако Є. В. 0.000 Рекомендовано (к)
3 Папідоха В. Ю. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Піньков М. Ю. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Півнюк І. Ю. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Кочерга Я. В. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Кривчик М. А. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)