Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2022Львівська областьЛьвівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького

181 Харчові технології

ФХТБ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 8 • К 8
Заяв 11
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 17
  • Конкурс на бюджет: 0.85
  • Зараховано: 11
  • Оригіналів: 11
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на бюджет: 2
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Юринець О. Р. 0.000 До наказу (к) +
2 Дружич Ю. В. 0.000 До наказу (к) +
3 Глухой В. В. 0.000 До наказу (к) +
4 Кулявець С. З. 0.000 До наказу (к) +
5 Козак А. О. 0.000 До наказу (к) +
6 Конський С. Р. 0.000 До наказу (к) +
7 Водолазський Д. М. 0.000 Допущено
8 Петрованчук О. В. 0.000 Допущено
9 Геровський Т. О. 0.000 Допущено
10 Дума В. О. 0.000 Допущено
11 Вальчук М. П. 0.000 Допущено