Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2022Львівська областьЛьвівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького

181 Харчові технології

ФХТБ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 28 • К 28
Заяв 27
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання, консервування та переробки молока
  • Зараховано: 19
  • Оригіналів: 19
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 17
  • Конкурс на бюджет: 0.85
  • Зараховано: 11
  • Оригіналів: 11
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на бюджет: 2
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шіц Р. О. 0.000 До наказу (к) +
2 Бакус В. Я. 0.000 До наказу (к) +
3 Івахів О. В. 0.000 До наказу (к) +
4 Зварич Р. В. 0.000 До наказу (к) +
5 Івахів Т. В. 0.000 До наказу (к) +
6 Дяків А. Б. 0.000 До наказу (к) +
7 Думанський С. Р. 0.000 До наказу (к) +
8 Кішай Р. Ю. 0.000 До наказу (к) +
9 Герус І. М. 0.000 До наказу (к) +
10 Айріх М. О. 0.000 До наказу (к) +
11 Штогрин А. І. 0.000 До наказу (к) +
12 Ольшанський В. М. 0.000 До наказу (к) +
13 Щур Н. М. 0.000 До наказу (к) +
14 Ольшанський Ю. М. 0.000 До наказу (к) +
15 Кривонос В. М. 0.000 До наказу (к) +
16 Буза М. В. 0.000 До наказу (к) +
17 Конопницький Р. Й. 0.000 До наказу (к) +
18 Вовк Т. Р. 0.000 До наказу (к) +
19 Гарбовський С. Р. 0.000 До наказу (к) +
20 Петрованчук О. В. 0.000 Допущено
21 Беркета І. О. 0.000 Допущено
22 Хоревич Р. В. 0.000 Допущено
23 Макарчук Т. Р. 0.000 Допущено
24 Конський С. Р. 0.000 Допущено
25 Павлишин В. І. 0.000 Допущено
26 Мирончук О. С. 0.000 Допущено
27 Вальчук М. П. 0.000 Допущено