Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФВМіТУТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 9м
ВМ 2 • К 2
Заяв 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 29
  • Конкурс на бюджет: 2.23
  • Зараховано: 13
  • Оригіналів: 18
  • Рекомендовано всього: 6
  • Рекомендован на контракт: 6
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Сиванич Н. П. 125.000 Відмова 107 143
  • Українська мова: 107
  • Біологія: 143
2 Чечуга Д. М. 107.500 Відмова 106 109
  • Українська мова: 106
  • Історія України: 109