Зачекайте...

181 Харчові технології

ФПіХВ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 20 • К 20
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології, Харчові технології в ресторанній індустрії, Технології харчових продуктів тваринного походження, Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 6459-8116673 Т. А. 166.000 До наказу (к) 170 162
  • Українська мова: 170
  • Математика: 162
Квота-2 +
2 6459-8055829 Т. С. 161.500 До наказу (к) 158 165
  • Українська мова: 158
  • Математика: 165
Квота-2 +
3 Шапран А. Ю. 116.000 Рекомендовано (к) 106 126
  • Українська мова: 106
  • Історія України: 126