Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2022Харківська областьДержавний біотехнологічний університет

181 Харчові технології

ФПіХВ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 18 • БМ 5 • К 13
Заяв 12 • Конкурс на бюджет 2.4
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології харчових продуктів тваринного походження
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 8
  • Рекомендовано на бюджет: 3
  • Рекомендован на контракт: 5
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 6459-5624852 Р. А. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
2 6459-5655766 Ю. Ю. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
3 6459-5714894 І. О. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
4 6459-5807802 І. О. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
5 Музика В. Г. 196.000 Рекомендовано (б) 196
  • Фахове випробування: 196
6 Крилов В. О. 196.000 Рекомендовано (б) 196
  • Фахове випробування: 196
7 Дроменко С. О. 192.000 Рекомендовано (б) 192
  • Фахове випробування: 192
8 Рощупкін М. О. 188.000 Рекомендовано (к) 188
  • Фахове випробування: 188
9 Делюкін О. Ю. 188.000 Рекомендовано (к) 188
  • Фахове випробування: 188
10 Байцур Є. С. 164.000 Рекомендовано (к) 164
  • Фахове випробування: 164
11 Ткач Б. К. 136.000 Рекомендовано (к) 136
  • Фахове випробування: 136
12 Воропай В. Ю. 128.000 Рекомендовано (к) 128
  • Фахове випробування: 128