Зачекайте...

181 Харчові технології

ФПіХВ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 9 • БМ 2 • К 7
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології харчових продуктів тваринного походження
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 6459-5668516 І. В. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
2 6459-5720543 М. О. 0.000 До наказу (б) Квота-2 +
3 6459-5716435 Д. В. 0.000 До наказу (к) Квота-2 +
4 Байцур Є. С. 196.000 Рекомендовано (б) 196
  • Фахове випробування: 196