Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 10 • К 10
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології продуктів бродіння і виноробства
  • Рекомендовано всього: 6
  • Рекомендован на контракт: 6
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 39
  • Конкурс на бюджет: 2.17
  • Зараховано: 19
  • Оригіналів: 19
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
  • Рейтингові списки 2021 року
  • Подано заяв: 10
  • Конкурс на бюджет: 1.43
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Григор`єв Г. Д. 0.000 Рекомендовано (к)
2 Кірієнко С. К. 0.000 Рекомендовано (к)
3 Сіденко І. О. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Сокульський Е. О. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Федорченко К. О. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Дзюба А. А. 0.000 Рекомендовано (к)