Зачекайте...

181 Харчові технології

БТФ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 9м
ВМ 5 • К 5
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 151-5802071 Д. О. 120.500 До наказу (к) 106 135
  • Українська мова: 106
  • Історія України: 135
Квота-2 +
2 151-5394526 А. В. 119.500 До наказу (к) 109 130
  • Українська мова: 109
  • Історія України: 130
Квота-2 +
3 Арістархов Р. С. 121.000 До наказу (к) 132 110
  • Українська мова: 132
  • Іноземна мова: 110
+