Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2022Тернопільська областьТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя

181 Харчові технології

ФІМСТ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 16 • К 16
Заяв 16
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Вітюк В. В. 0.000 До наказу (к) +
2 Корнага Л. М. 0.000 До наказу (к) +
3 Ляшок У. С. 0.000 До наказу (к) +
4 Матвійків О. Б. 0.000 До наказу (к) +
5 Новак А. І. 0.000 До наказу (к) +
6 Новицький О. 0.000 До наказу (к) +
7 Симак Р. С. 0.000 До наказу (к) +
8 Юрчак С. М. 0.000 До наказу (к) +
9 Явний В. М. 0.000 До наказу (к) +
10 Бурденюк О. В. 0.000 Відхилено (к)
11 Валюк Д. В. 0.000 Відхилено (к)
12 Колесник С. І. 0.000 Відхилено (к)
13 Крисевич М. М. 0.000 Відхилено (к)
14 Острожинський Б. В. 0.000 Відхилено (к)
15 Панас М. М. 0.000 Відхилено (к)
16 Топалов М. П. 0.000 Відхилено (к)