Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 5 • К 5
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології м’ясних і рибних продуктів
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 10
  • Конкурс на бюджет: 2.5
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
  • Рейтингові списки 2020 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Русаков А. М. 0.000 До наказу (к) +
2 Веліксар Х. І. 0.000 Зареєстровано
3 Корчак С. В. 0.000 Зареєстровано
4 Радіш М. В. 0.000 Зареєстровано
5 Герасимчук С. В. 0.000 Зареєстровано