Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ННІБА Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 35 • К 35
Заяв 18
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 16
  • Рекомендован на контракт: 16
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 29
  • Конкурс на бюджет: 1.81
  • Зараховано: 27
  • Оригіналів: 29
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Дорошенко Є. О. 0.000 Рекомендовано (к) +
2 Олянич О. А. 0.000 Рекомендовано (к) +
3 Передеренко О. Ю. 0.000 Рекомендовано (к) +
4 Гуменюк В. П. 0.000 Рекомендовано (к) +
5 Геворкян К. Р. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Тасмасис О. О. 0.000 Рекомендовано (к) +
7 Хайло І. С. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Русин І. Б. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Марунчак І. М. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Пригода М. В. 0.000 Рекомендовано (к)
11 Павловський А. І. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Подолян О. О. 0.000 Рекомендовано (к)
13 Занюк І. Р. 0.000 Рекомендовано (к)
14 Ляшенко В. С. 0.000 Рекомендовано (к)
15 Лисюк А. В. 0.000 Рекомендовано (к)
16 Скрипичайко Н. Р. 0.000 Рекомендовано (к)
17 Касапов Д. Є. 0.000 Зареєстровано
18 Мочалов Т. І. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)