Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БТФ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 5 • К 5
Заяв 4
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 151-8093614 Г. І. 140.000 До наказу (к) 140 140
  • Українська мова: 140
  • Історія України: 140
Квота-2 +
2 Черевко Є. Е. 152.000 Рекомендовано (к) 154 150
  • Українська мова: 154
  • Історія України: 150
3 Ємєл`янов К. С. 132.500 Рекомендовано (к) 131 134
  • Українська мова: 131
  • Історія України: 134
4 Калуга М. М. 131.000 Рекомендовано (к) 124 138
  • Українська мова: 124
  • Біологія: 138