Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТЗіЗБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 20 • К 20
Заяв 9
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Алова В. І. 0.000 До наказу (к) +
2 Ковальська А. І. 0.000 До наказу (к) +
3 Рощіна Т. С. 0.000 До наказу (к) +
4 Коник Т. О. 0.000 До наказу (к) +
5 Попелівський К. І. 0.000 До наказу (к) +
6 Шейко І. Г. 0.000 До наказу (к) +
7 Петрик А. С. 0.000 Зареєстровано
8 Панчук Д. Ю. 0.000 Зареєстровано
9 Тодорова І. А. 0.000 Зареєстровано