Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БТФ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 9м
ВМ 10 • К 10
Заяв 7
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кобильняк О. М. 0.000 До наказу (к) +
2 Павлова К. П. 0.000 До наказу (к) +
3 Рудика К. С. 0.000 До наказу (к) +
4 Пономаренко Л. Р. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Фонтош І. В. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Юрчишина В. М. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Гринюк А. О. 0.000