Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БФ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 9м
ВМ 20 • К 20
Заяв 8
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 2
  • Конкурс на бюджет: 0.4
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Астапенко В. Ю. 0.000 До наказу (к) +
2 Переверзєв О. О. 0.000 До наказу (к) +
3 Швець Т. І. 0.000 До наказу (к) +
4 Васильєв Д. А. 0.000 До наказу (к) +
5 Забігайло А. Г. 0.000 До наказу (к) +
6 Каплун Є. В. 0.000 До наказу (к) +
7 Бегма В. В. 0.000 До наказу (к) +
8 Гринюк А. О. 0.000