Зачекайте...

181 Харчові технології

Інженерно-технологічний Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 9м
ВМ 10 • К 10
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 42
  • Конкурс на бюджет: 1.83
  • Зараховано: 21
  • Оригіналів: 21
  • Рекомендовано всього: 21
  • Рекомендован на контракт: 21
  • Рейтингові списки 2021 року
  • Подано заяв: 122
  • Конкурс на бюджет: 6.1
  • Зараховано: 25
  • Оригіналів: 25
  • Рекомендовано всього: 69
  • Рекомендован на контракт: 69
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Дульнєв Д. І. 105.000 До наказу (к) 102 108
  • Українська мова: 102
  • Географія: 108
+
2 Коваль Ю. І. 135.500 Рекомендовано (к) 162 109
  • Українська мова: 162
  • Історія України: 109
3 Рибалко Б. В. 117.000 Рекомендовано (к) 114 120
  • Українська мова: 114
  • Історія України: 120