Зачекайте...

181 Харчові технології

ФМСМТ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 15 • К 15
Заяв 10
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 7
  • Рекомендован на контракт: 7
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 163
  • Конкурс на бюджет: 8.57
  • Зараховано: 20
  • Оригіналів: 20
  • Рекомендовано всього: 60
  • Рекомендован на контракт: 60
  • Рейтингові списки 2021 року
  • Подано заяв: 77
  • Конкурс на бюджет: 5.92
  • Зараховано: 13
  • Оригіналів: 13
  • Рекомендовано всього: 62
  • Рекомендован на контракт: 62
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Сілюк І. В. 0.000 До наказу (к) +
2 Павлюк О. О. 0.000 До наказу (к) +
3 Шевчук Ю. О. 0.000 До наказу (к) +
4 Коваль В. С. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Мороз О. С. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Барабін В. Г. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Шмат Х. С. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Денищич М. Р. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Пінчук А. В. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Кольбіхіна В. В. 0.000 Рекомендовано (к)