Зачекайте...

181 Харчові технології

ФГРТБIПВФД Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 30 • К 30
Заяв 28
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології харчування
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 22
  • Рекомендован на контракт: 22
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 486
  • Конкурс на бюджет: 1.92
  • Зараховано: 117
  • Оригіналів: 117
  • Рекомендовано всього: 350
  • Рекомендован на контракт: 350
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Дігтяр А. А. 0.000 До наказу (к) +
2 Кубасова Н. О. 0.000 До наказу (к) +
3 Безносько І. О. 0.000 До наказу (к) +
4 Литвиненко А. О. 0.000 До наказу (к) +
5 Олійник Д. М. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Болюта В. С. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Рудь М. О. 0.000 Рекомендовано (к)
8 Коржова О. М. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Левківський Д. К. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Щербакова С. Ю. 0.000 Рекомендовано (к)
11 Поливко Д. В. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Василенко К. А. 0.000 Рекомендовано (к)
13 Шепотин Н. О. 0.000 Рекомендовано (к)
14 Нікіфоров К. В. 0.000 Рекомендовано (к)
15 Миронов М. Р. 0.000 Рекомендовано (к)
16 Сябро І. В. 0.000 Рекомендовано (к)
17 Чикунов Н. А. 0.000 Рекомендовано (к)
18 Савенко Я. О. 0.000 Рекомендовано (к)
19 Єрмоленко А. С. 0.000 Рекомендовано (к)
20 Федорчук В. В. 0.000 Рекомендовано (к)
21 Ромасевич А. Я. 0.000 Рекомендовано (к)
22 Іщенко Д. Я. 0.000 Рекомендовано (к)
23 Шаравара Д. Р. 0.000 Рекомендовано (к)
24 Топалов М. П. 0.000 Рекомендовано (к)
25 Ткаченко І. М. 0.000 Рекомендовано (к)
26 Пиль А. С. 0.000 Рекомендовано (к)
27 Швець М. Р. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
28 Недолешко В. С. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)