Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БТФ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 9м
ВМ 5 • К 5
Заяв 3
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Снюсар Д. А. 111.500 До наказу (к) 109 114
  • Українська мова: 109
  • Біологія: 114
+
2 Кальницький О. В. 128.000 Рекомендовано (к) 117 139
  • Українська мова: 117
  • Біологія: 139
+
3 Прядка С. М. 125.500 Рекомендовано (к) 131 120
  • Українська мова: 131
  • Фізика: 120