Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 10 • К 10
Заяв 10
Виробництво та технології / Харчові технології / Контроль якості та безпечності у харчовій промисловості та в індустрії краси
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Анцибалова Н. Г. 0.000 До наказу (к) +
2 Вдовиченко О. М. 0.000 До наказу (к) +
3 Мамій В. А. 0.000 До наказу (к) +
4 Цибульська О. В. 0.000 До наказу (к) +
5 Тиндюк К. С. 0.000 До наказу (к) +
6 Мазур В. О. 0.000 Зареєстровано
7 Балтажи В. П. 0.000 Зареєстровано
8 Кузьма Ю. І. 0.000 Зареєстровано
9 Сідлецька Г. А. 0.000 Зареєстровано
10 Романенко Н. І. 0.000 Зареєстровано