Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТЗіЗБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 3 • К 3
Заяв 12
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання і переробки зерна
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 60
  • Конкурс на бюджет: 3.18
  • Зараховано: 16
  • Оригіналів: 16
  • Рекомендовано всього: 42
  • Рекомендован на контракт: 42
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Галіщенко Н. І. 0.000 До наказу (к) +
2 Скопа О. С. 0.000 До наказу (к) +
3 Кононенко М. Є. 0.000 До наказу (к) +
4 Шевчук В. О. 0.000 До наказу (к) +
5 Драгомир Н. Д. 0.000 До наказу (к) +
6 Петриченко А. Ю. 0.000 До наказу (к) +
7 51-7932652 В. Є. 0.000 Рекомендовано (к) Квота-2
8 Димура А. О. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Греценюк Ю. В. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Миронов М. Р. 0.000 Рекомендовано (к)
11 Грижинку Г. В. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Любомський І. Е. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)