Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2022Тернопільська областьТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя

181 Харчові технології

ФІМСТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 9м
ВМ 7 • К 7
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кулька О. В. 152.000 До наказу (к) 147 157
  • Українська мова: 147
  • Географія: 157
+
2 Солодков І. І. 132.000 До наказу (к) 117 147
  • Українська мова: 117
  • Історія України: 147
+
3 Фурман Н. В. 121.000 До наказу (к) 107 135
  • Українська мова: 107
  • Історія України: 135
+