Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТЗіЗБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 9м
ВМ 0
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Лєванова О. В. 159.000 До наказу (к) 166 152
  • Українська мова: 166
  • Історія України: 152
+
2 Ніколаєв І. М. 139.500 До наказу (к) 135 144
  • Українська мова: 135
  • Математика: 144
+
3 Секрет О. Є. 114.000 До наказу (к) 121 107
  • Українська мова: 121
  • Хімія: 107
+
4 Горобець Д. М. 110.500 До наказу (к) 107 114
  • Українська мова: 107
  • Біологія: 114
+
5 Мличко А. О. 105.000 До наказу (к) 107 103
  • Українська мова: 107
  • Історія України: 103
+
6 Пілявська К. В. 100.500 До наказу (к) 101 100
  • Українська мова: 101
  • Математика: 100
+