Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТЗіЗБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 9м
ВМ 1 • К 1
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання і переробки зерна
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ільєв Р. М. 131.500 До наказу (к) 122 141
  • Українська мова: 122
  • Географія: 141
+
2 Філіппов М. М. 110.500 До наказу (к) 113 108
  • Українська мова: 113
  • Іноземна мова: 108
+
3 Захаров І. Є. 105.500 До наказу (к) 106 105
  • Українська мова: 106
  • Географія: 105
+
4 Миронов М. Р. 138.000 Допущено 133 143
  • Українська мова: 133
  • Математика: 143
5 Мадай Д. С. 118.000 Допущено 130 106
  • Українська мова: 130
  • Історія України: 106