Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 9м
ВМ 1 • К 1
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології м’ясних і рибних продуктів
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Павлов М. Д. 120.500 До наказу (к) 127 114
  • Українська мова: 127
  • Математика: 114
+
2 Швець М. С. 109.500 До наказу (к) 103 116
  • Українська мова: 103
  • Історія України: 116
+
3 Зотік Г. С. 111.500 Допущено 114 109
  • Українська мова: 114
  • Історія України: 109