Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВіППТВ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 3 • К 3
Заяв 16
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мірошнікова А. Р. 0.000 До наказу (к) +
2 Сивак Н. А. 0.000 До наказу (к) +
3 Дума М. Ю. 0.000 Допущено
4 Соломон А. І. 0.000 Допущено
5 Зубик Т. Ю. 0.000 Допущено
6 Видрич Н. А. 0.000 Допущено
7 Журавель А. О. 0.000 Допущено
8 Григорчук Л. В. 0.000 Допущено
9 Нагорний А. Ф. 0.000 Допущено
10 Лєщова Д. В. 0.000 Допущено
11 Боднар М. В. 0.000 Допущено
12 Логвинюк А. Р. 0.000 Допущено
13 Лебідь Я. Г. 0.000 Допущено
14 Пруцик А. С. 0.000 Допущено
15 Соколенко С. В. 0.000 Допущено
16 Яловський Д. 0.000 Допущено