Зачекайте...

181 Харчові технології

БТФ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 5 • К 5
Заяв 17
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 14
  • Оригіналів: 14
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 10
  • Конкурс на бюджет: 5
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ващенко Н. А. 0.000 До наказу (к) +
2 Кравченко К. Г. 0.000 До наказу (к) +
3 Дячук М. М. 0.000 До наказу (к) +
4 Ващенко М. А. 0.000 До наказу (к) +
5 Поліщук О. В. 0.000 До наказу (к) +
6 Бабич Ж. С. 0.000 До наказу (к) +
7 Терлецька М. О. 0.000 До наказу (к) +
8 Єнзель Р. М. 0.000 До наказу (к) +
9 Слюсаренко С. В. 0.000 До наказу (к) +
10 Забігайло Т. О. 0.000 До наказу (к) +
11 Карпенчук Ю. В. 0.000 До наказу (к) +
12 Сивак Є. Р. 0.000 До наказу (к) +
13 Сорока В. В. 0.000 До наказу (к) +
14 Гобжила К. Г. 0.000 До наказу (к) +
15 Богінська С. О. 0.000 Рекомендовано (к)
16 Судика А. Ю. 0.000 Рекомендовано (к)
17 Шульга М. О. 0.000 Рекомендовано (к)