Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ТВіППТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 5 • К 5
Заяв 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Українська мова , k=0.5
Іноземна мова , k=0.5
Історія України , k=0.5
Математика , k=0.5
Біологія , k=0.5
Географія , k=0.5
Фізика , k=0.5
Хімія , k=0.5
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Каруна Н. С. 152.500 154 151
  • Українська мова: 154
  • Історія України: 151
2 Мишун А. О. 146.500 145 148
  • Українська мова: 145
  • Історія України: 148