Зачекайте...

181 Харчові технології

ІБХБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 8м
ВМ 10 • К 10
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза, безпека харчової продукції та модернізація технологічних процесів
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Левицький О. В. 147.500 Допущено 135 160
  • Українська мова: 135
  • Історія України: 160