Зачекайте...

181 Харчові технології

ІТФ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 9м
ВМ 10 • К 10
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.5 , мін.бал 100
Історія України , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
Географія , k=0.5 , мін.бал 100
Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Салигіна Т. П. 164.500 До наказу (к) 160 169
  • Українська мова: 160
  • Історія України: 169
+
2 Кривошея М. В. 144.500 До наказу (к) 134 155
  • Українська мова: 134
  • Історія України: 155
+
3 Карлов Є. А. 124.500 До наказу (к) 110 139
  • Українська мова: 110
  • Історія України: 139
+
4 Лобода Д. Р. 109.500 До наказу (к) 106 113
  • Українська мова: 106
  • Біологія: 113
+