Зачекайте...

181 Харчові технології

ДВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 29 • К 29
Заяв 13
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 11
  • Оригіналів: 11
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Телеш В. О. 0.000 До наказу (к) +
2 Товкань Н. І. 0.000 До наказу (к) +
3 Чернова Д. С. 0.000 До наказу (к) +
4 Лур`є М. А. 0.000 До наказу (к) +
5 Ткач Д. Д. 0.000 До наказу (к) +
6 Марченко І. С. 0.000 До наказу (к) +
7 Соловей М. Г. 0.000 До наказу (к) +
8 Чорновол М. Р. 0.000 До наказу (к) +
9 Гулько А. О. 0.000 До наказу (к) +
10 Соловйова А. С. 0.000 До наказу (к) +
11 Кравченко А. А. 0.000 До наказу (к) +
12 Горкун В. А. 0.000 Відмова
13 450-7986011 К. С. 0.000 Відмова