Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 10м
ВМ 6 • К 6
Заяв 6
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Войтович Х. М. 0.000 До наказу (к) +
2 Валь М. О. 0.000 До наказу (к) +
3 Самонік Л. М. 0.000 До наказу (к) +
4 Лихочвор Б. В. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Грицюк Д. О. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Ковальчук В. Р. 0.000 Рекомендовано (к)