Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІРГБТ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 2 • К 2
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 6
  • Конкурс на бюджет: 1.2
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 6
  • Рекомендовано на бюджет: 5
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2020 року
  • Подано заяв: 24
  • Конкурс на бюджет: 12
  • Зараховано: 18
  • Оригіналів: 18
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Пиженко В. Д. 0.000 Зареєстровано
2 Онойченко А. В. 0.000 Зареєстровано
3 Шевченко О. П. 0.000 Зареєстровано
4 Тарадайко Н. В. 0.000 Зареєстровано
5 Мироненко К. В. 0.000 Зареєстровано
6 Тюменцева О. Г. 0.000 Зареєстровано
7 Беседіна А. В. 0.000 Зареєстровано