Зачекайте...

181 Харчові технології

БТФ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 5 • К 5
Заяв 23
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 16
  • Оригіналів: 16
  • Рекомендовано всього: 7
  • Рекомендован на контракт: 7
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 15
  • Конкурс на бюджет: 3
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рекомендован на контракт: 3
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Куліш А. С. 0.000 До наказу (к) +
2 Ємел`янов В. О. 0.000 До наказу (к) +
3 Арутюнов А. В. 0.000 До наказу (к) +
4 Варданян А. Г. 0.000 До наказу (к) +
5 Якимчук М. В. 0.000 До наказу (к) +
6 Гвоздьов Р. В. 0.000 До наказу (к) +
7 Хоменко В. В. 0.000 До наказу (к) +
8 Трофіменко Р. О. 0.000 До наказу (к) +
9 Бєлов В. В. 0.000 До наказу (к) +
10 Судика А. Ю. 0.000 До наказу (к) +
11 Романовський В. В. 0.000 До наказу (к) +
12 Власов А. П. 0.000 До наказу (к) +
13 Ліщенко Є. Ю. 0.000 До наказу (к) +
14 Хомяков О. В. 0.000 До наказу (к) +
15 Пащенко Л. В. 0.000 До наказу (к) +
16 Кречковський А. В. 0.000 До наказу (к) +
17 Осауленко С. П. 0.000 Рекомендовано (к)
18 Гобжила К. Г. 0.000 Рекомендовано (к)
19 Шмалько Є. І. 0.000 Рекомендовано (к)
20 Шульга М. О. 0.000 Рекомендовано (к)
21 Конрад Б. О. 0.000 Рекомендовано (к)
22 Бачінський І. С. 0.000 Рекомендовано (к)
23 Дрожжин Р. Л. 0.000 Рекомендовано (к)