Зачекайте...

181 Харчові технології

ВХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 4м
ВМ 8 • БМ 2 • К 6
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м'яса
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мосанюк А. Г. 164.000 До наказу (б) 140 128 125
  • Українська мова: 140
  • Математика: 128
  • Історія України: 125
  • РК: 1.07
+
2 Кривошей Д. О. 110.000 До наказу (б) 110
  • Індивідуальна усна співбесіда: 110
  • РК: 1.07
+
3 Корженко О. О. 180.000 Відмова 145 144 144
  • Українська мова: 145
  • Математика: 144
  • Історія України: 144
  • РК: 1.07
+
4 Слюсаренко М. В. 140.000 Відмова 140
  • Індивідуальна усна співбесіда: 140
  • РК: 1.07