Зачекайте...

181 Харчові технології

ВХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 4м
ВМ 5 • БМ 2 • К 3
Заяв 8 • Конкурс на бюджет 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 5
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Тітов К. В. 164.000 До наказу (б) 129 118 147
  • Українська мова: 129
  • Математика: 118
  • Історія України: 147
  • РК: 1.07
+
2 Сосновий В. С. 0.000 До наказу (к) +
3 Кривобок В. В. 0.000 До наказу (к) +
4 Корженко О. О. 180.000 Відмова 145 144 144
  • Українська мова: 145
  • Математика: 144
  • Історія України: 144
  • РК: 1.07
+
5 Слюсаренко М. В. 140.000 Відмова 140
  • Індивідуальна усна співбесіда: 140
  • РК: 1.07
6 6517-8043510 К. Д. 130.000 Відмова 130
  • Індивідуальна усна співбесіда: 130
  • РК: 1.07
+
7 6517-8043510 К. Д. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
8 Дядечко А. Є. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)