Зачекайте...

181 Харчові технології

ВТХБО Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 9м
ВМ 24 • БМ 1 • К 23
Заяв 6 • Конкурс на бюджет 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 5
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кисіль С. В. 175.000 До наказу (б) 149 118 152
  • Українська мова: 149
  • Математика: 118
  • Історія України: 152
  • РК: 1.07
+
2 Гурова Д. В. 173.000 До наказу (к) 125 151
  • Українська мова: 125
  • Математика: 151
  • РК: 1.07
+
3 6517-7927572 М. С. 193.000 Відмова 172 144 148
  • Українська мова: 172
  • Математика: 144
  • Історія України: 148
  • РК: 1.07
+
4 Корженко О. О. 180.000 Відмова 145 144 144
  • Українська мова: 145
  • Математика: 144
  • Історія України: 144
  • РК: 1.07
+
5 Мосанюк А. Г. 164.000 Відмова 140 128 125
  • Українська мова: 140
  • Математика: 128
  • Історія України: 125
  • РК: 1.07
+
6 Слюсаренко М. В. 140.000 Відмова 140
  • Індивідуальна усна співбесіда: 140
  • РК: 1.07