Зачекайте...

181 Харчові технології

ВТХБО Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 2р 8м
ВМ 7 • БМ 5 • К 2
Заяв 2 • Конкурс на бюджет 0.4
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Індивідуальна усна співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Голованьов А. О. 142.000 До наказу (б) 142
  • Індивідуальна усна співбесіда: 142
+
2 Лісіцина А. А. 0.000 Відмова