Зачекайте...

181 Харчові технології

ВХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 4м
ВМ 10 • К 10
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка молока
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Індивідуальна усна співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Лісіцина А. А. 140.000 Відмова 140
  • Індивідуальна усна співбесіда: 140
  • РК: 1.07