Зачекайте...

181 Харчові технології

ФМГРСТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 9м
ВМ 5 • БМmax 5
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 0.6
Квота 2 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=0.5 , мін.бал 100
Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гамера Ю. І. Пр. 3 164.500 До наказу (б) 166 163
  • Українська мова: 166
  • Математика: 163
+
2 Атанасова А. В. Пр. 1 145.000 До наказу (б) 157 133
  • Українська мова: 157
  • Математика: 133
  • ГК: 1.02
+
3 Олійник Ю. О. Пр. 1 140.000 До наказу (б) 149 131
  • Українська мова: 149
  • Математика: 131
  • ГК: 1.02
+